Професійні послуги евакуації автомобіля по місту і області. Ви зможете замовити евакуатор у Вінниці недорого і швидко, тим самим заощадивши свої гроші і час на вирішенні складних ситуацій. Якщо ваше авто зламалося на дорозі, ви стали учасником ДТП або ж просто бажаєте замовити перевезення нового автомобіля з автосалону додому – тоді звертайтеся за допомогою до нашої компанії. Ми гарантуємо оперативний і якісний сервіс за розумні гроші!

Суть послуги

Такий вид сервісу як евакуатор у Вінниці є дуже популярним. Це й не дивно, адже на вулицях нашого міста власники автомобілів постійно стикаються з різними позаштатними ситуаціями, коли їм може знадобитися даний вид послуг. Суть послуги в тому, що якщо авто не має можливості самостійно пересуватися через певні причини, але його необхідно доставити за вказаною адресою, тоді викликається спеціальний вантажний автомобіль. За рахунок часткового або повного навантаження він евакуює клієнтське транспортний засіб в зазначені координати без зайвих питань і складнощів. Очевидно, що це може стати в нагоді в багатьох життєвих ситуаціях, коли у вас вийшов з ладу двигун або просто немає права на керування ТЗ.

Ми зробили підбірку найпоширеніших причин, коли вам може знадобитися номер телефону нашої компанії, викликати евакуатор.

Поломка на дорозі або за містом

Будь-який транспортний засіб – це, перш за все, складний з технічної точки зору механізм. Навіть найнадійніші і якісні автомобілі рано чи пізно ламаються. Поломки бувають прогнозованими і раптовими.

Ми прагнемо максимально оперативно і швидко прибути за викликом, щоб скоротити часові витрати замовника і свої власні. Саме тому, якщо у вас раптом трапилася така несподівана ситуація і потрібно терміново знайти ефективне рішення, тоді обов’язково наберіть номер телефону нашої фірми і замовте професійну допомогу в евакуації вашого авто з будь-якого району Вінниці та прилеглих населених пунктів. Ми приїдемо до вас вдень і навіть вночі, в будь-яке місто чи село області, а також зможемо забрати транспортний засіб безпосередньо на якомусь відрізку траси.

ДТП

Ще одна причина, коли вам може знадобитися евакуатор – це, звичайно ж, дорожньо-транспортна пригода. Досить часто навіть при невеликому візуальному пошкодженні автомобіль відмовляється їхати своїм ходом на ремонт, оскільки в результаті зіткнення були пошкоджені «життєво важливі» механізми або вузли. У цьому випадку також необхідно зробити правильне рішення – замість того щоб намагатися завести авто «з штовхача» або просити знайомих відбуксирувати вас додому, найкраще звернутися за допомогою до професіоналів.

Спори з ДАІ

Досить часто в певних ситуаціях водій не має права рухатися на транспортному засобі внаслідок певних спірних ситуацій з співробітниками Державтоінспекції. Наприклад, якщо співробітники ДАІ з’ясували, що на даному авто є несплачені штрафи або за грубе порушення правил дорожнього руху вони вилучили посвідчення водія, потрібно якось від транспортувати автомобіль. У цьому випадку також набагато вигідніше замовити наш евакуатор, адже ми пропонуємо хороші умови співпраці та вигідні ціни.

Переваги служби авто евакуатора

Звертаючись до нас, ви в будь-який момент дня і ночі маєте можливість викликати евакуатор, ціни на який будуть найбільш оптимальним по місту. Ми спеціально розробили дуже гнучку цінову програму, щоб допомогти будь-якому автовласникові, який опинився у важкій ситуації.

Величезний автопарк нашої бази дозволяє виконувати замовлення будь-якої складності. Фахівці фірми зможуть здійснити завантаження будь-яким зручним способом: часткову, повну, на жорсткому зчепленні або на гнучкого зчеплення.

Досвідчені і професійні менеджери-консультанти вже в телефонному режимі допоможуть розібратися в ситуації, що склалася і підібрати для вас відповідне рішення.